Bun venit pe website-ul nostru!

De acum, poți găsi serviciile noastre și online! Pentru că ne dorim o dezvoltare benefică, am decis să ne apropiem și mai mult de clienți prin intermediul acestui website.

ECO GEODRUM s-a înființat în anul 2016, iar de atunci, toate serviciile noastre au însemnat profesionalism, calitate și performanță!

Proiectele noastre au fost dezvoltate și construite alături de o echipă motivată, productivă și dedicată, astfel că, portofoliul nostru a crescut din ce în ce mai mult, iar în anul 2021 am reușit să avem la activ numeroase colaborări și parteneriate!

De-a celor 5 ani de activitate, am conturat o imagine de calitate, pe care o putem defini cu ajutorul seriozității, profesionalismului și dedicării! Echipamentele folosite pentru diversele proiecte au fost unele de ultimă generație, iar acțiunile desfășurate au adus numeroase beneficii sustenabile.

În secolul XXI, cât mai multe soluții pentru planificări durabile sunt căutate, pentru că Pământul a ajuns într-un punct în care resursele sale naturale nu mai pot fi regenerate în totalitate. Așadar, ECO GEODRUM, alături de o echipă specializată vine în sprijinul protejării planetei, cu numeroase sfaturi și soluții pentru proiecte benefice și eficiente atât pentru mediu, cât și pentru colaboratorii și clienții noștri.

Datorită sistemului de management al calității bine structurat, compania noastră dispune de acreditările ISO necesare, ceea ce aduce beneficii clienților, prin soluțiile optime și eficiente oferite. Diversitatea serviciilor înglobează o gamă variată, din care partenerii și colaboratorii pot alege, acestea fiind îndreptate către dezvoltarea durabilă și sustenabilă.

Proiectarea, studiile geotehnice, studiile de mediu și alte servicii precum: procesul de sortare pentru piatră și sol, investigații geofizice formează un protofoliu bogat, ne ajută să oferim un plus de seriozitate și flexibilitate pentru clienți.

Pe website-ul nostru aveți posibilitatea de a descoperi detaliile fiecărui serviciu prestat, alături de informații referitoare la echipamentele folosite, toate acestea fiind la un click distanță!
În această secțiune veți găsi, de asemenea, și diferite articole cu diverse subiecte!

Te invităm să ne urmărești în continuare, pentru a crește împreună!

Echipa ECO GEODRUM!