Despre noi

O companie dedicată, inovatoare și devotată, ECO GEODRUM vă oferă următoarele servicii: studiu de fezabilitate, studiu geotehnic, studiu de mediu, autorizație de mediu, până la proiectare poduri și activități de well permitting.

ECO GEODRUM este o companie privată fondată în anul 2016, având 100% capital românesc. Încă de la înfiinţare, s-a remarcat prin profesionalism, calitate şi performanţă în serviciile pe care le prestează, şi anume: proiectare drumuri și poduri, analiză apa și sol, expertize geotehnice şi elaborare de documentaţii şi studii în domeniul geotehnic, protecția mediului şi decontaminare pentru lucrări mari de infrastructură şi de explorare/exploatare de resurse naturale precum și alte activități de well permitting și investigații geofizice.

Datorită seriozității de care a dat dovadă, societatatea ECO GEODRUM a înregistrat o creștere semnificativă de la an la an în domeniile în care activează (studii de fezabilitate, studii geotehnice și de mediu).

Această evoluție , care chiar și în contextul actual dificil pe plan național și internațional, cauzat de efectele pandemiei provocate de COVID-19, suntem foarte încrezători că se vă menține la nivelul previzionat în planul de business. Discutăm, mai exact, despre o creștere a cifrei de afaceri cu 25% și păstrarea profitului actual.

BROSURA DE PREZENTARE

Cifra de afaceri

ECO GEODRUM este o companie în continuă expansiune, reuşind prin strategiile de business implementate să devină, într-o perioadă scurtă de timp, un competitor serios pe piaţa în care activează. Acest lucru se reflectă în evoluţia cifrei de afaceri a companiei în perioada 2016-2021.

*Datele financiare afişate sunt prezentate în RON, moneda de circulaţie a ţării

Ce ne definește

Echipa ECO GEODRUM este formată din peste 100 de persoane cu experiență considerabilă în domeniu, atât angajați proprii cât și colaboratori dedicați, având lucrări în desfășurare pe întregul teritoriu al țării.

Acreditări

ISO 9001

Standardul ISO 9001 specifică cerințele generale pentru implementarea, dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității cu scopul livrării de servicii și produse de calitate superioară, eficiente și de lungă durată.

ISO 14001

Standardul ISO 14001 solicită unei organizații să declare ceea ce face în privința controlării și reducerii impactului său asupra mediului înconjurător; să realizeze în practică ceea ce a declarat în politica sa de mediu; să înregistreze ceea ce s-a întâmplat; și să învețe din experiențe.

Echipamentele folosite

Pentru realizarea unor servicii ireproșabile, eficace, dar și optime, deţinem unul dintre cele mai performante echipamente de execuţie măsurători geoelectrice din ţară (cu investigarea până la 200 m adâncime), staţii de sortare (piatră spartă/balast şi pământ) şi autoturisme de transport pentru echipele care își desfășoară activitatea în teren, dar și utilaje de foraj geotehnic și de mediu. De asemenea efectuăm și investigații de prospecțiune seismică în domeniul resurselor naturale.